Mandag d. 26 - 02 - 2024 har jeg snakket med Kalundborg kommune angående vand på havelodder i foreningen, her siges der at der ikke kan gøres noget ved problemerne vedrørende vandet når vores dræn afleder alt det vand der kan løbe igennem brønden, vi har fået ca. 50 mm mere regn i forhold til normal årstid.

Ps. det er 3 gang i vinter at jeg har talt med Kommunen, de siger at det er hele landet at det er et problem, samt at jeg har fulgt løbene vores drænbrønde om de virkede, det gør de og i de perioder vi ikke får regn, der falder vandstanden i haverne mærkbart.

Mvh

Formanden


Da der er efterspørgelse hos mig på køb af havehuse i Virkelyst, vil det være ønskelig at lejere der ønsker at sælge deres havehus

kontakter mig vedrørende salget på mobil nr. 40 19 25 26 eller mail.

Generalforsamling / Fællesarbejde  samt de sidste referater er opsat i opslagstavlerne i haveforeningen d. 16 - 02 - 2024.

Bestyrelsen har planlagt dato´er for rundgang i haveforeningen, dato fremgår under fællesarbejde indkaldelse, hermed har vi adviseret lejerne i haveforeningen.

mvh

Bestyrelsen


Standerhejsning: dato og klokkeslet se under klubhus udlejet


Jeg vil gerne takke havelejerne for deres underskrift på at bestyrelsen godt må gå ind på det lejede havelod, der er desværre enkelte som ikke vil give bestyrelsen tilladelsen, der er nogle få stykker der har mailet en tilladelse til mig, at vi godt må gå ind på det lejede havelod hvis bestyrelsen har brug for det, tak for det.

Bestyrelsen går rundgang følgende dato´ér:  d. 25 -  05   -   15 - 06   -   10 - 08   -   samt d. 19 - 10, herved er alle havelejer adviseret om at bestyrelsen kikker på om lejer overholder vores REGULATIV /ORDENSREGLER ang. pasning af havelod i sæsonen 2024.

Mvh

Formanden


Lørdag d. 09 - 09 - 2023 blev der afholdt høstfest i klubhuset, vi var 35 voksne og 7 børn, vi startede med velkomst ved formanden og kl. 18.00 gik vi til bords, vi fik helstegt pattegris og til kaffen fik vi æblekage, der blev solgt lotteri med mange flotte præmier, nogle var sponsoret af Punkt 1 Nykøbing Sj - Hertels Næstved - Stark - Meny - Jysk - Xl-Byg - Punkt 1 Kalundborg. festen sluttede ca. kl. 24.00, det var dejligt at se så mange glade gæster i huset, Tak skal i alle have for jeres deltagelse i festen mvh Formanden.


Referatet af bestyrelsesmøde d. 06 - 08 - 2023 er opsat i vores opslagstavle ved den store parkerings plads, fremover kommer referat af vores bestyrelsesmøder ikke skrevt/lagt på vores hjemmeside på grund af person data loven, der kan bestilles en kopi og hentes hos formanden fremover hvis der er brug for det.

Formanden har Mandag d. 07 - 08 talt med Kalundborg Kommune ang. om bestyrelsen har adgang til de udlejede havelodder, da det er haveforeningen der er lejer af udstykningen af KALUNDBORG KOMMUNE så har bestyrelsen lovligt adgang til de lejede havelodder i foreningen, bestyrelsen skal påse at havelodderne bliver passet efter vores ordensregler / åbning og lukning af vandet / byggeri af havehus/skur m.m , det er bestyrelsen/formanden der godkender ansøgninger vedr. bygninger på haveloddet.

mvh

Formanden  

Jeg vil gerne frabede mig at hundeejere fremover bruger haveforeningens arealer til hundetoilet, hvor ejeren ikke samler hundelort op efter deres kæledyr, samle nu op efter din hund og kom posen i skrallevognen, på forhånd TAK FOR HJÆLPEN.

MVH

FORMANDEN


Opdatering vedr. Sankt Hans.

Pga. afbrændingsforbuddet bliver vi desværre nødt til at ændre på vores plan for Sankt Hans aften. Der bliver ikke tændt op i grillen, i bliver nødt til at grille hjemmefra, og hvis i ikke har en grill, så tag en snak med os, og så finder vi en løsning.

 Vi har til gengæld fået tilmeldinger nok til at lave lotteri, så find mønterne frem og kom og vind en dejlig præmie.

Mvh

Festudvalget.D. 09 - 06 - 2023 har Kalundborg Kommune besluttet at der er total vandingsforbud med slange, der må ikke fyldes vand i badebassing, der må ikke vandes græsplæne, haveplanter må vandes med vandkande, dette forbud gælder indtil der bliver meldt ny info ud fra Kalundborg Kommune.

mvh

Bestyrelsen


Indbydelse til Sankt Hans afhentes, samt tilmelding forgår hos Sanne Have nr. 77 og Karin Have nr. 53.

Der er lavet nye regler i Kalundborg Kommune pr. 2023, vi skal alle sortere efter  reglerne der er opsat ved skralleskuret

fremover, hvis vi ikke overholder reglerne så er kan skrallemændene kører uden at tømme vores beholdere, det vil koste H/F ca. 3500,00 Kr. - 4000,00 Kr. Hvis vi skal bestille tømning efter at vi har sorteret affaldet. Bestyrelsen opforder til at alle overholder de nye regler.

Mvh

Bestyrelsen. 

Mail med bod / gebyr på er skyldigt beløb til haveforeningen og skal indbetales til regnskabsføreren til tiden ifølge vores vedtægter.

Ps. Ved manglende betaling kan havelejer opsiges ifølge vores VEDTÆGTER.

HAVERNE skal passes fra 1/1 til 31/12 hvis det er nødvendigt, havelejerne har skrevet under på en lejekontrakt med haveforeningen.

Affald skal køres på genbrugen, havelodderne skal være rengjort på hele haveloddet.

 

D. 16 - 5 - 2022.  Det er skuffende at vi har mange havelejere der ikke har afleveret deres rigtige E-mail til Bestyrelsen eller nyt telefon nr. der står i vores VEDTÆGTER at det skal oplyses senest 14 dage efter at lejer har skiftet til nyt.

Ps. Alle havelejere skal huske at fremvise betalt Brandforsikring hvert år, samt at nye havelejer skal aflevere en kopi af policen på brandforsikringen til formanden eller i postkassen ved have nr. 53.

 

Den 25. April og 26. April  har formanden og Kalundborg Kommune underskrevet

en Allonge til vores lejekontrakt af 1. Januar 2019 mellen KK og havekoloniforeningen Virkelyst.

Læs om vilkårne under KONTRAKT med kommunen på hjemmesiden.

 

Det er ikke tilladt at køre i bil til toiletbygningen, vi skal alle vise hensyn til andre havelejere i haveforeningen, gæster i haveforeningen bedes parker på p.pladsen samt ved p.pladsen ved have nr. 93, samt vi har 15 km i hele haveforeningen, hastigheden bedes overholdt af alle.