Da der er havelejere som har ydret at det er et problem at jeg som formand går ind til havelejere uden at spørge om lov først, så bliver jeg som formand nød til at kontakte alle havelejere og få en underskrift på at jeg må komme og snakke med lejere af haveloddet hvis jeg har brug for det.

I forbindelse med åbning og lukning af vandet fra Kalundborg Kommune, dato er opslået under vandet på hjemmesiden.

Hvis der er en utæt vandledning på haveloddet.

I forbindelse med rundgang, der vil det blive opslået i vores referat fremover hvilken dato vi går og kikker på ordensreglerne i haveforeningen, jeg kan forstille mig at vi i bestyrelsen beslutter at vi fremover vil gå hver d. 1 i måneden i vækstsæsonen, det kommer frem i referatet når vi har behandlet spørgsmålet.

Det bliver svært fremover at udtage præmiehaver i foreningen hvis vi ikke må gå ind på havelodderne fremover, fordi medlemmerne ikke bør vide hvilken dato vi kommer og kikker på præmiehaver.

Jeg håber at jeg vil få medlemmernes opbagning fremover til at kører H/F Virkelyst sammen med min bestyrelse i samme ånd som vi og tidligere bestyrelser har arbejdet i haveforeningen.

Mvh

Formanden


Lørdag d. 09 - 09 - 2023 blev der afholdt høstfest i klubhuset, vi var 35 voksne og 7 børn, vi startede med velkomst ved formanden og kl. 18.00 gik vi til bords, vi fik helstegt pattegris og til kaffen fik vi æblekage, der blev solgt lotteri med mange flotte præmier, nogle var sponsoret af Punkt 1 Nykøbing Sj - Hertels Næstved - Stark - Meny - Jysk - Xl-Byg - Punkt 1 Kalundborg. festen sluttede ca. kl. 24.00, det var dejligt at se så mange glade gæster i huset, Tak skal i alle have for jeres deltagelse i festen mvh Formanden.


Referatet af bestyrelsesmøde d. 06 - 08 - 2023 er opsat i vores opslagstavle ved den store parkerings plads, fremover kommer referat af vores bestyrelsesmøder ikke skrevt/lagt på vores hjemmeside på grund af person data loven, der kan bestilles en kopi og hentes hos formanden fremover hvis der er brug for det.

Formanden har Mandag d. 07 - 08 talt med Kalundborg Kommune ang. om bestyrelsen har adgang til de udlejede havelodder, da det er haveforeningen der er lejer af udstykningen af KALUNDBORG KOMMUNE så har bestyrelsen lovligt adgang til de lejede havelodder i foreningen, bestyrelsen skal påse at havelodderne bliver passet efter vores ordensregler / åbning og lukning af vandet / byggeri af havehus/skur m.m , det er bestyrelsen/formanden der godkender ansøgninger vedr. bygninger på haveloddet.

mvh

Formanden  

Jeg vil gerne frabede mig at hundeejere fremover bruger haveforeningens arealer til hundetoilet, hvor ejeren ikke samler hundelort op efter deres kæledyr, samle nu op efter din hund og kom posen i skrallevognen, på forhånd TAK FOR HJÆLPEN.

MVH

FORMANDEN


Opdatering vedr. Sankt Hans.

Pga. afbrændingsforbuddet bliver vi desværre nødt til at ændre på vores plan for Sankt Hans aften. Der bliver ikke tændt op i grillen, i bliver nødt til at grille hjemmefra, og hvis i ikke har en grill, så tag en snak med os, og så finder vi en løsning.

 Vi har til gengæld fået tilmeldinger nok til at lave lotteri, så find mønterne frem og kom og vind en dejlig præmie.

Mvh

Festudvalget.D. 09 - 06 - 2023 har Kalundborg Kommune besluttet at der er total vandingsforbud med slange, der må ikke fyldes vand i badebassing, der må ikke vandes græsplæne, haveplanter må vandes med vandkande, dette forbud gælder indtil der bliver meldt ny info ud fra Kalundborg Kommune.

mvh

Bestyrelsen


Indbydelse til Sankt Hans afhentes, samt tilmelding forgår hos Sanne Have nr. 77 og Karin Have nr. 53.

Der er lavet nye regler i Kalundborg Kommune pr. 2023, vi skal alle sortere efter  reglerne der er opsat ved skralleskuret

fremover, hvis vi ikke overholder reglerne så er kan skrallemændene kører uden at tømme vores beholdere, det vil koste H/F ca. 3500,00 Kr. - 4000,00 Kr. Hvis vi skal bestille tømning efter at vi har sorteret affaldet. Bestyrelsen opforder til at alle overholder de nye regler.

Mvh

Bestyrelsen. 

Mail med bod / gebyr på er skyldigt beløb til haveforeningen og skal indbetales til regnskabsføreren til tiden ifølge vores vedtægter.

Ps. Ved manglende betaling kan havelejer opsiges ifølge vores VEDTÆGTER.

HAVERNE skal passes fra 1/1 til 31/12 hvis det er nødvendigt, havelejerne har skrevet under på en lejekontrakt med haveforeningen.

Affald skal køres på genbrugen, havelodderne skal være rengjort på hele haveloddet.

 

D. 16 - 5 - 2022.  Det er skuffende at vi har mange havelejere der ikke har afleveret deres rigtige E-mail til Bestyrelsen eller nyt telefon nr. der står i vores VEDTÆGTER at det skal oplyses senest 14 dage efter at lejer har skiftet til nyt.

Ps. Alle havelejere skal huske at fremvise betalt Brandforsikring hvert år, samt at nye havelejer skal aflevere en kopi af policen på brandforsikringen til formanden eller i postkassen ved have nr. 53.

 

Den 25. April og 26. April  har formanden og Kalundborg Kommune underskrevet

en Allonge til vores lejekontrakt af 1. Januar 2019 mellen KK og havekoloniforeningen Virkelyst.

Læs om vilkårne under KONTRAKT med kommunen på hjemmesiden.

 

Det er ikke tilladt at køre i bil til toiletbygningen, vi skal alle vise hensyn til andre havelejere i haveforeningen, gæster i haveforeningen bedes parker på p.pladsen samt ved p.pladsen ved have nr. 93, samt vi har 15 km i hele haveforeningen, hastigheden bedes overholdt af alle.